Campania „SÂNGE PENTRU VIAŢĂ”

În seria de manifestări organizate la nivelul Garnizoanei Iaşi cu prilejul sărbătoririi, pe 29 mai, a ZILEI EROILOR şi ÎNĂLŢĂRII DOMNULUI IISUS HRISTOS, peste 60 de militari din cadrul Batalionului 198 Sprijin Logistic „Prut” participă, în perioada 26 – 28 mai a.c., la campania umanitară de donare de sânge „Sânge pentru viaţă”, la Centrul de Transfuzie Sanguină Iaşi.

De asemenea, cu sprijinul unei unităţi mobile a instituţiei medicale ieşene, în data de 30 mai a.c. peste 50 de militari din Batalionul 151 Infanterie „Războieni” se vor alătura camarazilor lor din Dealul Copoului şi vor dona sânge în cadrul acestei campanii umanitare.

Participanţii la proiect au găsit o destinaţie potrivită bonurilor valorice pe care le vor primi în urma acestei acţiuni benevole: vor cumpăra alimente şi le vor dona persoanelor cu nevoi speciale sau aflate în dificultate. În acest scop, militarii de la Batalionul 198 Sprijin Logistic vor merge, în data de 2 iunie a.c., la o grădiniţă de copii din comuna ieşeană Victoria, iar pe 4 iulie vor vizita o casă de bătrâni din judeţul Iaşi.

„Lupii Negri” de la Batalionul 151 Infanterie vor dona alimentele achiziţionate copiilor bolnavi de HIV/SIDA de la un centru din Iaşi, precum şi persoanelor în vârstă îngrijite la Centrul Medico-Social de la Bivolari.

Imagini (foto Olga Murariu şi Andrei Jemna)

Video (imagine şi montaj Sergiu Căpăţînă)

[flv:/video/Donare_sange_mai2014.mp4 552 414]
DESCARCĂ

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *