Exerciţiu de repetare a misiunii

Militarii Batalionului 151 Infanterie „Lupii Negri” parcurg în aceste zile ultima etapă de pregătire înainte de o nouă dislocare în teatrul de operaţii din Afganistan. Infanteriştii ieşeni se află la Centrul de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre din Cincu, unde execută exerciţiul de repetare a misiunii pe care o vor desfăşura în Afganistan începând de luna viitoare.

19 ianuarie

Exerciţiul a început cu o scurtă ceremonie militară, în prezenţa comandantului Brigăzii 15 Mecanizate, colonelul Dragoş Iacob. (foto Cristian Stancu)

Exerciţiul are drept scop antrenarea şi evaluarea militarilor batalionului în condiţii cât mai apropiate de mediul operaţional. În cadrul acestuia, militarii aplică şi validează tehnici, tactici şi proceduri NATO specifice misiunii din teatrul de operaţii din Afganistan, pentru îmbunătăţirea şi evaluarea nivelului de instruire. (foto Cristian Stancu)

20 ianuarie

Militarii Batalionului 151 Infanterie continuă pregătirea pentru misiunea din Afganistan. (foto Lucian Irimia şi Cristian Stancu)

21 ianuarie

„Lupii Negri” încep o nouă zi de pregătire. Familia Sîrbu, militari în Batalionul 151 Infanterie, sărbătoresc Ziua Internațională a Îmbrățișărilor – 21 ianuarie – la Centrul de Instruire al Forţelor Terestre de la Cincu. Luna viitoare, ei vor pleca în misiune în teatrul de operații Afganistan. Succes! (foto Lucian Irimia şi Cristian Stancu)

22-23 ianuarie

Misiunea Batalionului 151 Infanterie în teatrul de operații din Afganistan va începe luna viitoare. Până atunci, ei fac ultimele pregătiri la CILFT, în Poligonul de la Cincu. (foto Lucian Irimia şi Cristian Stancu)

24 ianuarie

Militarii Batalionului 151 Infanterie – Protecția Forței sărbătoresc Ziua Unirii Principatelor Române la Centrul de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre de la Cincu. (foto Cristian Stancu)

Video – Ziua Unirii Principatelor Române la Cincu (imagine şi montaj Sergiu Căpăţînă)

[fvplayer src=”http://www.bg15mc.ro/video/ZUPR2017-Cincu.mp4″ splash=”http://www.bg15mc.ro/wp-content/uploads/2017/01/08-6.jpg” width=”720″ height=”576″]

Video – Exerciţiul de repetare a misiunii (imagine şi montaj Sergiu Căpăţînă)

[fvplayer src=”http://www.bg15mc.ro/video/exercitiu-repetare-misiune-cincu.mp4″ splash=”http://www.bg15mc.ro/wp-content/uploads/2017/01/08-3.jpg” width=”720″ height=”576″]

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *