„Sacrificiul impune respect”

În cadrul campaniei de donare de sânge “Sacrificiul impune respect!”, derulată de Ministerul Apărării Naționale, conștienți că o picătură din sângele lor va străbate inimile celor aflați în suferință și în seria de manifestări organizate la nivelul Garnizoanei Iași cu prilejul sărbătoririi a 20 de ani de la înființarea Batalionului 151 Infanterie „Lupii Negri” peste 140 de militari vor participa, în perioada 02-09 septembrie 2014, la campania umanitară de donare de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Iași.

Campania de donare de sânge pentru nevoile sistemului sanitar este o acțiune benevolă, care a devenit deja o tradiție pentru militarii din cartierul Tătărași. „Lupii Negri” se alătură astfel camarazilor lor din Bacău, de la Batalionul 631 Tancuri „Oituz”, care donează sânge în aceeași perioadă.

Cu bonurile valorice obținute în urma acestei acțiuni, militarii ieșeni vor achiziționa alimente pe care le vor dona copiilor bolnavi de HIV/SIDA de la un centru din Iași, precum și persoanelor în vârstă îngrijite la Centrul Medico-Social de la Bivolari.

Foto: Vasile Ardeleanu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *