Ștafetă către Capitala Marii Uniri: Piatra Neamț – Miercurea Ciuc

Update 4 – 27 noiembrie

Echipa Batalionului 634 Infanterie „Petrodava” – într-o cursă extraordinară, pentru a preda ștafeta plecată de la Iași camarazilor de la Brigada 61 Vânători de Munte din Miercurea Ciuc.

Vă invităm să îi urmăriți traseul, ilustrat într-o poveste în imagini, cu fotografii puse la dispoziție de Cristian Magdici și Florin-Ștefan Apopi.

GO INVICTUS, GO!

Update 5 – 27 noiembrie

19.30 – „Militarii Batalionului 634 Infanterie din Piatra Neamț au încheiat cu succes prima zi de ștafetă, parcurgând traseul Piatra Neamț – Lunca de Sus! Mâine spunem DA provocării și ne îndreptăm spre finalul misiunii, în Miercurea-Ciuc! Go Invictus Go!!!” (sg.-maj. Florin-Ștefan Apopi).

UPDATE 5 – 28 noiembrie

08.30 – „Militarii Batalionului 634 Infanterie Petrodava din Piatra Neamț și-au început ziua cu o scurtă vizionare a colecției personale a lui Timar Karoly, administratorul Căminului de Garnizoană din Lunca de Sus! Gazda ne-a întâmpinat cu căldură și ne-a încurajat să ajungem cu succes la Miercurea-Ciuc! Go Invictus Go!” (sg.-maj. Florin-Ștefan Apopi).

După ce a poposit peste noapte la Căminul de Garnizoană din Lunca de Sus, echipa Batalionului 634 Infanterie „Petrodava” și-a cotinuat vineri dimineață cursa către Miercurea Ciuc, pentru a preda Ștafeta Marii Uniri camarazilor de la Brigada 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu”. (Foto: Florin-Ștefan Apopi și Răzvan Radu)

Imagini

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *