Batalionul 151 Infanterie „Lupii Negri”- Afganistan, 2013/2014

Un documentar despre cea de-a treia misiune desfăşurată de „Lupii Negri” în teatrul de operaţii din Afganistan, realizat cu sprijinul Trustului de Presă al Armatei şi echipei Pro Patria.

Totodată, puteţi lectura şi descărca povestea acestei ultime experienţe afgane a militarilor Batalionului 151 Infanterie „Războieni” inserată, alături de fotografii sugestive, într-o broşură pdf.

NOTĂ: Toate materialele scrise, audio, foto şi video de pe website-ul şi pagina de Facebook ale Brigăzii 15 Mecanizate „Podu Înalt” pot fi descărcate gratuit, cu condiţia ca, la utilizarea lor pe alte canale media (inclusiv internet), să li se indice cu claritate provenienţa şi autorii, fără a li se altera conţinutul. Mulţumim!

„Lupii Negri”- Afganistan, 2013/2014

(Broşura pdf)

DESCARCĂ

 

 

 

Video

(Redactor: maior Adrian Gîtman; comentariu: maior Mădălina Ilinca; imagine: plutonier Dan Vereş)


DESCARCĂ

1 comentariu

  1. Salut ideea voastra și va felicit pentru realizari,mai ales pentru efortul de a ne ține cu curent cu activitatea voastra pe tot timpul misiunii,Pentru Adrian Gitman am o rugaminte,pe 18 mart.voi fi la Iași la Conferința noastra anuala la Cercul Militar,daca este posibil,vreau și eu o broșura și un DVD cu ceea ce ați facut voi despre B.151 I.”Razboieni”-„Lupii Negri”și orice mai aveți despre asta.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *